In ontwikkeling

De vraag naar natuurbegraven groeit. Steeds meer mensen zoeken de verbinding met de natuur voor hun laatste rustplaats. Een troostrijke omgeving voor de nabestaanden en door het kiezen voor een natuurgraf kan de natuur duurzaam beheerd worden. Natuurbegraafplaatsen Van Waarde realiseert daarom op een aantal plekken in Nederland een nieuwe natuurbegraafplaats.

Alkmaar: Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Natuurbegraafplaats Geestmerloo ligt aan de zuidkant van het recreatie- en natuurpark Geestmerambacht. Het is een bijzonder project waarbij voormalig landbouwgebied wordt omgevormd naar nieuwe natuur.
Geestmerloo is een samenwerkingsverband tussen Geestmerambacht, Dunweg Uitvaartzorg en Natuurbegraafplaatsen Van Waarde. Na een lange voorbereidingsperiode is in 2019 begonnen met de realisatie van de natuurbegraafplaats. In de zomer van 2020 wordt Geestmerloo geopend.

Bezoek de website van Natuurplaats Geestmerloo

Meppen (dr): Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Natuurbegraafplaats Mepperdennen ligt in een jong bos, grenzend aan het mooie Drentse plaatsje Meppen. Het bos kent een besloten karakter, maar dankzij verrassende zichtlijnen is het open veld op verschillende plekken zichtbaar. Een rustige omgeving waar de mogelijkheid is voor eeuwigdurende rust, midden in de natuur.

De natuurbegraafplaats opent naar verwachting in de zomer van 2020. Tot die tijd kunt u bij voorinschrijving uw belangstelling kenbaar maken.

Bezoek de website van Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Ook bij u in de buurt?

Natuurbegraafplaatsen Van Waarde kenmerkt zich door het vermogen om goed samen te werken met heel verschillende grondeigenaren en initiatiefnemers. Dankzij onze expertise op het gebied van natuur en natuurbegraven, realiseren we waarde in een gebied. Voor de natuur én voor de mens. Wilt u een natuurbegraafplaats beginnen? Neem dan eens contact op voor een kennismaking.